Vilka är Arkitektsson och vad gör vi?

 

Arkitektsson har tillsammans arbetslivserfarenheter över 50 år tillsammans. 


När du anlitar oss får du engagerade, duktiga och välrenommerade arkitekter.

 

 

Fyra enkla steg

Möte

Vid kontakt bokar vi först in ett möte där vi går igenom byggnadens uppbyggnad och konstruktion. Vi lyssnar till dina idéer och behov sen kommer vi med våra idéer och synsätt. Vårt mål är att vi tillsammans ska nå fram till ett spännande och väldesignat slutresultat.

 

Framställning av idé

Arkitekter tillhör en yrkeskår med en mångfald av specialiseringsmöjligheter och därför kan vi hjälpa dig med det mesta som innefattar husbyggande. Vårt mål är att anpassa byggnaden både  konstnärligt och kontextuellt med omgivningen, samt att utforma inredningen med en estetisk medvetenhet. Vi hjälper dig att sammanställa en plan på hur just din idè ska utvecklas så framgångsrikt som möjligt.
 

Idèskiss

Vi skapar en idéskiss som innehåller planritningar. För oss är varje projekt unikt och vi strävar alltid efter skräddarsydda lösningar som bidrar till att du får en identitetsstärkande design. Vi arbetar med skissen tills vi själva är nöjda och vänder oss sedan till dig för samtycke. Är du inte nöjd gör vi om den eller kompletterar den tills ett resultat nås som känns helt rätt. För oss är det viktigt att hålla en hundraprocentig kundgaranti så att du alltid känner dig säker på vårt arbete.

 

Slutresultat

När du känner att resultatet är av tilltalande helhet som är både funktionellt och vackert så ger vi dig färdiga ritningar så att man direkt kan söka om bygglov.

 

 

Vi ger alltid ett fast pris på hela arbetet innan vi sätter igång och jobbar.

 

Du är varmt välkommen att bolla idéer med oss!

 


Med vänliga hälsningar
Arkitektsson